bezár
Családi programok

KERTI KISVASÚT

A Vadászati Múzeum és Történelmi Modellvasút Kiállítás parkjában mindenkit vár a kerti vasútpálya! Valódi, szénnel (antracittal) fűtött gőzmozdony, akkumulátoros „dízelmozdony” húzza a kocsikat. A kisvasút 5 km/h sebességgel teszi meg a 4-500 méteres utat. Három éves kortól a gyerekek egyedül is felülhetnek rá, de a szülőket is könnyedén hordozza.

HINTÓZÁS

Utaztál már igazi hintóval a Festetics-kastély mesebeli parkjában? Mindig is vonzott, hogy milyen érzés lehetett régen zötykölődni egy hintón? Történelmi alapokra helyezve, de a mai kor igényeinek megfelelő interaktív élményt adunk a hozzánk érkezőknek. Tavasztól őszig a kastélyparkban hintóval való kocsikázásra van lehetősége a hozzánk érkező látogatóknak.

NOSZTALGIAFOTÓ-MŰTEREM

Mint a régi szép időkben…
Szeretettel hívjuk Önöket egy varázslatos időutazásra, ahol átélhetik a Festetics-kastély főúri világát! Jöjjenek el Önök is műtermünkbe! Öltözzenek be szebbnél-szebb korhű ruhákba, fényképezkedjenek le és vigyenek haza egy gyönyörű autentikus Nosztalgiafotót! Legyenek igazi hercegnők és hercegek egy igazi kastélyban! Családi fotók, gyerekfotók, páros képek, csoportképek. Óriási ruhaválaszték! Ruhák minden méretben!
Info: +36 30 948 5799

SZABADTÉRI JÁTSZÓTÉR

A kisebb gyermekek számára megépített játszótéren hintó, csúszda, mászóka, mérleghinta és homokozó kínálnak kikapcsolódást. A játszótér önfeledt szórakozást, ügyességi feladatok megoldását és a játszva tanulás élményét kínálja a kisebbeknek és kísérőiknek.